A Kamarazene mesterei 2018 tavasz

A sorozatban a romantika korszakából válogatták össze különös gondossággal a Zeneakadémia professzorai és neves vendégművészek programjaikat. Prunyi Ilona és zenésztársai Cezar Kjui, Anton Rubinstein, Mogyeszt Muszorgszkij és Anton Arenszkij orosz szerzők ritkán hallott remekműveiből állították össze koncertműsorukat. Onczay Csaba kamarapartnereivel Antonin Dvořák munkásságát állítja középpontba, a népszerű szláv táncok és a Dumky-trió mellé kevésbé ismert darabokat párosítva. Az Auer Trió Schubert-estje a B-dúr és az Esz-dúr hangnemek köré épül, melyeken keresztül nyomon követhető a szerző kompozíciós fejlődése is.

Kedves Közönségünk! Tájékoztatjuk, hogy a Kamarazene mesterei 2018 tavasz c. bérlet harmadik előadása (2018. 04. 18. Az Auer Trió Schubert-estje c. koncert) teltházas, így már nem áll módunkban bérletet értékesíteni. A bérlet másik két koncertjére szólójegyek még kaphatók. Köszönjük megértését!

BÉRLETÁRAK JANUÁR 2-TŐL: 6 700 Ft, 9 400 Ft

A bérletek megvásárolhatók személyesen a Zeneakadémia Koncertközpont jegyirodájában, illetve elektronikusan az alábbi gombra kattintva.

 

 

 

 

Filter

2018 February

15 19.00
*
Masters of Chamber Music

Ilona Prunyi, Ádám Banda, László Fenyő & Zsolt Molnár Chamber Music Recital

White Nights
Solti Hall

Cui, Rubinstein, Musorgsky, Arensky

2018 March

25 19.00
*

2018 April

18 19.00
*
Masters of Chamber Music

Auer Trio Schubert Recital

Solti Hall

Schubert