Összkiadás élőben 2018 tavasz - Mozart

Egy-egy zeneszerzői életmű teljes fejezeteit megismerni rendkívül izgalmas vállalkozás, különösen ha nem lemezgyűjtemények révén, hanem élőben adódik rá lehetőség. Nem véletlenül olyan népszerűek a Zeneakadémia Összkiadás élőben című bérletei. Ezúttal Baráti Kristóf vállalkozott arra, hogy három koncerten előadja Mozart összes hegedűversenyét, melyben partnere a PKF-Prague Philharmonia lesz. A sorozat különlegessége, hogy rendhagyó módon egymást követő estéken hallható a három előadás, így a közönség számára is sokkal könnyebb lesz megcsodálni Mozart sokszínű- ségét ezen az egy műfajon keresztül. Baráti Kristóf korábban már megörvendeztette összkiadás-sorozattal közönségét, amikor Würtz Klárával előadta Beethoven összes hegedű-zongora szonátáját. Most újabb vállalkozásával egy másik bécsi klasszikus szerzőt és egy másik népszerű műfajt próbál még közelebb hozni és reflektorfénybe helyezni.

Kedves Közönségünk! Tájékoztatjuk, hogy az Összkiadás élőben 2018 tavasz - Mozart c. bérlet teltházas, így már nem áll módunkban bérletet értékesíteni. Köszönjük megértését! 

 

BÉRLETÁRAK JANUÁR 2-TŐL: 3 400 Ft, 5 000 Ft, 8 400 Ft, 11 800 Ft, 13 400 Ft

A bérletek megvásárolhatók személyesen a Zeneakadémia Koncertközpont jegyirodájában, illetve elektronikusan az alábbi gombra kattintva.

 

 

 

 

Filter

2018 April

14 19.30
*
Complete Works Live

Mozart’s Complete Violin Concertos I.

Kristóf Baráti & PKF - Prague Philharmonia
Grand Hall

Sold out
15 19.30
*
Complete Works Live

Mozart’s Complete Violin Concertos II.

Kristóf Baráti & PKF - Prague Philharmonia
Grand Hall

Sold out
16 19.30
*
Complete Works Live

Mozart’s Complete Violin Concertos III.

Kristóf Baráti & PKF - Prague Philharmonia
Grand Hall

Sold out