Épületlátogatás

A Nagyterem orgonájának felújítása miatt tájékoztatjuk az Érdeklődőket, hogy 2017. június 12. és szeptember 17. között az épület zárva tart, így épületlátogató túráink elmaradnak. A bezárást követő első épületlátogatás szept. 18-án kerül megrendezésre és innentől kezdve a szokásos rend szerint indulnak a túrák.

Csoportos látogatások

A Zeneakadémia csoportok számára előzetes időpont-egyeztetéssel, szervezett túrák keretében látogatható.

A túrák kb. 50 percesek, melyek során a Zeneakadémia által biztosított vezetővel megtekinthető a földszinti és emeleti előcsarnok, a Nagyterem és a Solti György Kamaraterem is.

A túrák megrendelhetők angol, német, francia, orosz, spanyol és japán nyelven is. A minimum csoportlétszám 12 fő, a maximum 30 fő.

Bejelentkezés, időpont-egyeztetés, további információ és együttműködések utazási irodákkal:
turizmus[kukac]zeneakademia.hu

 

Jegyárak csoportoknak:

Felnőtt jegy (magyar nyelvű vezetéssel): 1500 Ft

Nyugdíjas/diák jegy (magyar nyelvű vezetéssel): 750 Ft

Felnőtt jegy (idegen nyelvű vezetéssel): 2900 Ft

Diákigazolvánnyal, nyugdíjas igazolvánnyal, illetve 65 éve felett (idegen nyelvű vezetéssel): 1450 Ft

 

GARANTÁLT MAGYAR NYELVŰ TÚRÁK egyéni látogatóknak MINDEN PÉNTEKEN és vasárnap 

Egyéni látogatóink számára magyar nyelven péntekenként, valamint 2016. május 1-től vasárnaponként is, 13.30-as kezdéssel biztosítunk épületlátogatási lehetőséget a Zeneakadémia főépületében. A túrák kb. 50 percesek, melyek során a Zeneakadémia által biztosított idegenvezető kalauzolásával megtekinthető a földszinti és emeleti előcsarnok, a Nagyterem és a Solti Terem. A vezetés díja 1.500 Ft; diákok és nyugdíjasok 50% kedvezménnyel vehetnek részt a túrákon. Előzetes regisztráció nem szükséges, a jegyek a túrák indulása előtt válthatók meg a Zeneakadémia Liszt Ferenc téri jegypénztárában.

 

Napi garantált angol nyelvű túrák

Egyéni látogatóink számára angol nyelven naponta 13.30-as kezdéssel biztosítunk látogatási lehetőséget. A garantált túra keretében 50 perces angol nyelvű vezetéssel várjuk. Ennek díja 3.500 Ft; diákok és nyugdíjasok 50% kedvezménnyel vehetnek részt a túrákon. Előzetes regisztráció nem szükséges, a jegyek a túra indulása előtt válthatók meg a Zeneakadémia jegypénztárában.

Egyéni látogatóink, akik magyar nyelvű túra iránt érdeklődnek, a turizmus[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen tudnak jelentkezni és időpontot egyeztetni.

 

 

Kedvezmények

Hop on Hop off kuponnal: felnőtt jegyár -20%.

A jegypénztárban elfogadott kártyák, utalványok - így többek között a Budapest Card - az épületlátogatásra is beválthatók.

 

Kedvezmények fogyatékkal élők számára:

A fogyatékkal élő személyek, valamint kísérőik (jogosultanként max. 1 fő) 50% kedvezményre jogosultak a teljesárú felnőtt belépőből az alábbiak szerint.

- a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők
- a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők
- a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők
- a Magyar Államkincstár (MÁK) által fogyatékossági támogatásban való részesülésről kibocsátott hatósági igazolvánnyal rendelkezők (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett)
- ÉFOÉSZ tagsági kártyával rendelkező fogyatékkal élő tagok, személyazonosság egyidejű igazolása mellett
- valamint más olyan dokumentummal (pl. MÁK számára kért, vagy egyéb célú orvosi igazolással) rendelkezők, melyben a fogyatékosság ténye egyértelműen szerepel, (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett).

 

A fenti árak tartalmazzák a 27% áfát, valamint az idegenvezetés díját.