Kamarazene Nagyteremre 2018 tavasz

Klasszikus remekművek, izgalmas új zenék és néhány orosz különlegesség szerepel az új Kamarazene Nagyteremre bérlet hangversenyeinek műsorán. A sorozat első koncertje a páratlan Mischa Maisky 70. születésnapi turnéjának állomása, melyen különleges trióformációban hallhatjuk őt játszani lánya, Lily Maisky, a holland Janine Jansen és az izraeli Itamar Golan társaságában. A második hangversenyen a Kelemen Kvartettben is aktív, szóló- és kamarazenészként egyaránt kiemelkedő Fenyő László és állandó zenészpartnere, az örmény származású, Németországban élő Marianna Shirinyan lépnek színpadra, a harmadik esten pedig az ütőhangszerek is reflektorfénybe kerülnek: Rácz Zoltán és Colin Currie lesz a főszereplője annak a koncertnek, melyen Xenakis és Steve Reich művei mellett Sosztakovics 15. szimfóniájának átirata is elhangzik.

 

Tisztelt Közönségünk! Tájékoztatjuk, hogy a Kamarazene Nagyteremre 2018 tavasz című bérletünk elfogyott. Köszönjük megértését!

Bérletárak: 4 900, 6 800, 9 700, 12 600, 14 200 Ft

A bérletek megvásárolhatók személyesen a Zeneakadémia Koncertközpont jegyirodájában, illetve elektronikusan az alábbi gombra kattintva.

 

 

 

 

Szűrés

2018 április

13 19.30
*
Kamarazene Nagyteremre

Colin Currie és Rácz Zoltán

Nagyterem

Xenakis, Rolf Wallin, Steve Reich, Sosztakovics