Közzététel

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény rendelkezései alapján a közérdekű adatait (szabályzatok, költségvetési dokumentumok) a honlapján, továbbá az egységes közadatkereső rendszerben is hozzáférhetővé teszi.

A közzétételi egységeket egy webes dokumentumkezelő rendszerben publikáljuk, amely könnyen átlátható és egyszerűen navigálható. A rendszerben a korábbi évek honlapunkon már közzétett dokumentumait is elhelyeztük, ezek dátuma - technikai okok miatt - nem az anyagok keletkezésének illetve korábbi publikálásuknak idejét, hanem a feltöltés időpontját jelölik.

Belépés

 

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem közérdekű adatai az információs önrendelkezési jogról szóló 2011. évi CXII. törvény szerinti szerkezetben ide kattintva találhatók meg.

 

A "Liszt Ferenc Akadémiája, az európai felsőfokú zenei oktatás megújuló központja Budapesten" elnevezésű, az Európai Unió által támogatott projekt közérdekű és egyéb dokumentumai az alábbi linket érhetők el:

EU projekt


A projektre vonatkozó további közérdekű információk (részletes projektismertetés, főbb számok, közreműködők, kapcsolat) a honlap "Megújulás - A projekt" fejezetében és almenüpontjaiban érhető el.

 

A Közadatkereső a Neumann Nonprofit Kft. Közadat Programja keretében működik. A belépéshez kattintson ide.

 

Hivatali Kapu adatok:

Rövid név: LFZE

Teljes név: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

E-mail cím: hivatalikapu@zeneakademia.hu

Postafiók kód: 475282698

Csatlakozás dátuma: 2017. 12. 20.

KRID: 647662174