Június 30-ig még különleges kedvezménnyel kaphatók a Zeneakadémia bérletei

2017. június 29.

A kamarazenélés legkülönbözőbb formáival, a magyar és nemzetközi zenei élet legújabb tehetségeivel és klasszikus értelemben vett világsztárokkal találkozhat a Zeneakadémia 2017/18-as bérleteinek tulajdonosa.

A világ egyik legnagyobb múltú zenei egyetemeként, és Európa egyik meghatározó koncertközpontjaként a Zeneakadémia egyaránt küldetésének tartja, hogy teret adjon hazai és nemzetközi sztárok fellépéseinek, ugyanakkor bemutassa a legifjabb muzsikus generációt. Ezt a célkitűzést tartják szem előtt az olyan jól ismert bérletek, mint a Tehetség kötelez, az Itt és most vagy az Összkiadás élőben, illetve az olyan új sorozatok, mint a Versenygyőztesek vagy A zongora kétszer.

 

 

2017 őszétől a Zeneakadémia minden évben két együttesnek adományozza a „rezidens együttes” megtisztelő címét, akik koncertjeit az Otthon a Zeneakadémián bérlet öleli fel. A Zenekar a központban, a Kamarazene Nagyteremre és a Kamarazene karnyújtásnyira című bérleteink estjein, illetve a kamara.hu fesztiválon olyan művészek és kamaraformációk lépnek a Nagyterem és a Solti Terem színpadára, mint Julia Lezsnyeva, Mischa Maisky, Janine Jansen, Colin Currie, Rácz Zoltán, Perényi Miklós, Kim Kashkashian, Fenyő László, a Duo Koroliov, Simon Izabella és Várjon Dénes, a Cappella Gabetta, vagy a Kammerorchester Basel.

A bérletek az egyes koncertekre érvényes jegyekhez képest jelentős, 20%-os árelőnyt kínálnak, melyhez 2017. június 30-ig további 15% különleges bevezető kedvezményt biztosítunk. A bérletes koncertekre szólójegyek május 15-től válthatók.