Összkiadás élőben 2018 tavasz - Mozart

Egy-egy zeneszerzői életmű teljes fejezeteit megismerni rendkívül izgalmas vállalkozás, különösen ha nem lemezgyűjtemények révén, hanem élőben adódik rá lehetőség. Nem véletlenül olyan népszerűek a Zeneakadémia Összkiadás élőben című bérletei. Ezúttal Baráti Kristóf vállalkozott arra, hogy három koncerten előadja Mozart összes hegedűversenyét, melyben partnere a PKF-Prague Philharmonia lesz. A sorozat különlegessége, hogy rendhagyó módon egymást követő estéken hallható a három előadás, így a közönség számára is sokkal könnyebb lesz megcsodálni Mozart sokszínű- ségét ezen az egy műfajon keresztül. Baráti Kristóf korábban már megörvendeztette összkiadás-sorozattal közönségét, amikor Würtz Klárával előadta Beethoven összes hegedű-zongora szonátáját. Most újabb vállalkozásával egy másik bécsi klasszikus szerzőt és egy másik népszerű műfajt próbál még közelebb hozni és reflektorfénybe helyezni.

 

BÉRLETÁRAK JANUÁR 2-TŐL: 3 400 Ft, 5 000 Ft, 8 400 Ft, 11 800 Ft, 13 400 Ft

A bérletek megvásárolhatók személyesen a Zeneakadémia Koncertközpont jegyirodájában, illetve elektronikusan az alábbi gombra kattintva.

 

Kedves Közönségünk! Tájékoztatjuk, hogy az Összkiadás élőben 2018 tavasz - Mozart c. bérlet teltházas, így már nem áll módunkban jegyet értékesíteni. Köszönjük megértését!

 

 

 

 

Szűrés

A megadott feltételek alapján nem található program.