A két magyar nem csak játszotta a zenét, ők maguk voltak a zene – minden idegszálukban – egészen az ujjuk hegyéig.

Adelheid von Schorn Reményiről és Lisztről

Zeneakadémia bérletek 2019/2020

Fantázia, Dallam, Összhang

Legújabb bérleteink programjaiban ismét különlegességeket, egyedi összeállítású műsorokat és kitűnő előadókat kínálunk látogatóinknak. Johann Sebastian Bach szóló hangszeres darabjai ritkán kerülnek egy sorozatba, most három kiváló fiatal magyar művész szólaltatja meg őket. Zenekari sorozatunkban Európa élvonalbeli együttesei hazai és nemzetközi sztárokkal érkeznek, köztük először lesz vendégünk a brugge-i Anima Eterna, Gyenyisz Macujev pedig egy ritkán hallható zongoraversenyt szólaltat meg a bécsi és berlini filharmonikusok legjobb zenészei kíséretével. Igazi zenei kalandozást ígér a Halk húrok sorozat, melyben három kivételes előadó mutatja meg, hogy a régi zenében megszokott hangszereik mennyire otthon vannak a mai zene világában is. A Tehetség kötelez sorozatban legjobb fiatal zenészeink között ezúttal két jeles nemzetközi zenei verseny díjazottjait is hallhatjuk majd. A legifjabb zenerajongók különböző tánczenékkel ismerkedhetnek meg a Liszt-kukacok Akadémiája új sorozatában.

 

 

 

 

 Bérletárak
2019. június 1-től (ft)
Zenekar a központban 2019/202017 30020 50023 70026 900  
kamara.huKét koncertjegy egyidejű megvásárlása esetén 10%, három koncertjegy esetén 15%, négy koncertjegy esetén 20%, öt koncertjegy esetén 25%, hat koncertjegy egyidejű megvásárlása esetén 30% kedvezményt biztosítunk.

 

A bérletek a készlet erejéig, de legkésőbb az adott sorozat első koncertjének időpontjáig vásárolhatók meg a Zeneakadémia jegypénztárában (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8., nyitva naponta 10.00–18.00 óra között, illetve előadási napokon a szünet végéig), valamint a zeneakademia.hu/hu/berletek oldalon, ahonnan a koncertek részletes ismertetői is elérhetők.

A Zeneakadémia a műsorváltoztatás jogát fenntartja.