Művészi szempontból álljon szemünk előtt, hogy a teljes technikai készség csak eszköz arra, hogy a lélek megszólalhasson...

Dohnányi Ernő főigazgatói székfoglalója

A Zeneakadémia Koncertközpont saját szervezésű előadásaival kapcsolatos információk

2020. július 23.

1. Végleg elmaradó előadások

  • A Zeneakadémia Koncertközpont saját szervezésű végleg elmaradó koncertjeire online vásárolt jegyek árának visszautalása megtörtént, a Zeneakadémia és a Liszt Múzeum pénztárában és a jegyirodákban megváltott jegyek 2020. december 31-ig a vásárlás helyszínén válthatók vissza.

    Tájékoztatjuk továbbá Önöket arról, az Interticket hálózatában személyesen vásárolt jegyeket online váltjuk vissza. A hálózatban (például: Dalszínház Jegyiroda, Broadway Ticket, Szabadtér jegyiroda, Rózsavölgyi Jegyiroda, Stúdió Jegyiroda, vidéki és budapesti Ibusz, Tourinform, Gruber Travel, Meridien Travel és egyéb utazási irodák stb.) személyesen vásárolt jegyek esetén a kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu e-mail címen kell igényelni a visszafizetést.

  • Az alábbi elmaradt bérletes koncertek esetében az őszi koncertkínálatból cserekoncertet ajánlottunk bérletes közönségünk számára, a cserekoncertre külön jegyet állítunk ki. Ezeket a cserejegyeket szeptember 1-30. között online vásárlóinknak kiküldjük, a jegypénztári vásárlóink a jegypénztárban vehetik át szintén szeptember 1-30. között. 

  • Az olyan elmaradt bérletes koncertek esetében, amelyek esetében nem tudtunk cserekoncertet ajánlani a bérlethányad visszafizetése jegyutalvány formájában megtörtént, a jegyutalványok a jegypénztárban és online is felhasználhatók új jegyek vásárlására a Zeneakadémia saját szervezésű előadásaira. A jegyutalványok 2021. június 30-ig érvényesek.

2. Új időpontban megrendezett előadások

  • Későbbi időpontra halasztott koncertjeinkre a korábban online megváltott jegyek és bérletek érvényesek. A Zeneakadémia és a Liszt Múzeum jegypénztárában és a jegyirodákban megváltott jegyek az új előadás dátuma előtt legkésőbb 30 nappal a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

 

 A Zeneakadémia jegypénztára hétfőn, szerdán és pénteken 10-15, kedden és csütörtökön 14-18 óra között tart nyitva. Munkatársaink a kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu email címen, valamint hétfőtől csütörtökig 10.00-12.00 és 14.00-16-00 óra között a 06 30-339-58 17-es számon tudnak felvilágosítást adni. (Visszahívást sajnos nem tudunk vállalni.) Minden változásról hírt adunk a Zeneakadémia honlapján és Facebook oldalán, valamint feliratkozott látogatóinkat hírlevélben is tájékoztatjuk. Ezért is érdemes feliratkozni a Zeneakadémia Extra szolgáltatásra.