Az a feladatunk, hogy valódi tehetségeket formáljunk, akikben megvan a mesterré váláshoz szükséges képesség, s ne foglalkozzunk a tehetségtelen középszerrel.

Liszt Giovanni Sgambatinak

Tájékoztatás elmaradó bérletes előadásaink közönsége részére

2020. június 11.

Tisztelt Közönségünk!

Elmaradt előadásaink közül az alábbiak esetében a bérletár arányos részét Zeneakadémia jegyutalvány formájában tudjuk visszatéríteni bérletes látogatóink számára:

Fenyő László és a Borodin Quartet (2020. március 20.) Négyszer négyes plusz egy bérlet

Gyenyisz Macujev és a Bécs–Berlin Kamarazenekar (2020. április 19.) Zenekar a központban bérlet

Kirill Gerstein és a Hagen Quartet (2020. június 2., Nagyterem) Négyszer négyes plusz egy bérlet

Bérletvásárlóinknak személyre szólóan küldjük ki jegyutalványukat. Azon nézőink, akiknek bérletvásárlásakor nem rögzítettük e-mail címét vagy számlázási címét, a Zeneakadémia jegyutalványt július 1-től személyesen vehetik át jegypénztárunkban (Liszt Ferenc tér 8.) az eredeti bérlet bemutatásával. 

Az utalvány 2021. június 30-ig érvényes.

A Zeneakadémia jegyutalvány az utalvány összegének kimerítéséig tetszőleges számú alkalommal váltható be a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az elektronikus jegyutalvány beváltható online vásárláskor – a zeneakademia.jegy.hu oldalon a kosárnál található 'Ajándékutalvány felhasználása' mezőbe kell az utalványon található kódot beírni, így az utalvány értékével csökken a kosárban szereplő összeg. Személyes vásárláshoz az utalványt ki kell nyomtatni – papír alapú változata beváltható a Zeneakadémia jegypénztárában is.

Amennyiben a megvásárolni tervezett jegyek ára magasabb, mint a rendelkezésre álló utalványok összértéke, akkor egyéb fizetési módokkal egészíthető ki és így fejezhető be a jegyvásárlás. Ha a vásárlási utalvány egyenlege  magasabb, mint a megvásárolni tervezett jegyek ára, akkor a fennmaradó összeg az utalványon marad és egy következő vásárlásnál felhasználható.