Az Akadémián eltöltött idő alatt tanultam meg a fegyelem és a kemény munka alapjait, melynek aztán egész életemben hasznát vettem.

Solti György

Zeneakadémia Extra profil használata

A profil kezelési felületére történő belépéshez meg kell adnia egy jelszót, amelyet a továbbiakban használni fog. Ezt most az elfelejtett jelszó funkció használatával tudja megtenni: https://zeneakademia.hu/elfelejtett_jelszo

Kérjük, adja meg azt az e-mail címet, amelyen regisztrált. A továbbiakban ezen keresztül kapja majd a Zeneakadémia Extra program értesítéseit, hírleveleit. Célszerű, ha online jegy-és bérletvásárlásait (melyet a Zeneakadémia honlapjáról kezdeményez) is erről az e-mail címről bonyolítja, hiszen a Zeneakadémia Extra rendszer így tudja rögzíteni vásárlásait, amelyek későbbi kedvezmények alapjául szolgálnak.

 

 

 

Az „elküld” gomb megnyomása után kap egy levelet a megadott e-mail címre az új jelszó megadásához szükséges linkkel.

 

 

A levélben található linkre kattintva jelenik meg az a felület, ahol meg tudja adni azt a jelszót, melyet a továbbiakban a belépéshez használ majd:

 

 

 

A jelszó megadása után a rendszer automatikusan belépteti Önt a saját profiljába.

 

 

 

Kérjük, az ADATAIM menüpontban tekintse át személyes adatait. A korábbi regisztrációnál megadott adatait itt tudja ellenőrizni és módosítani, ha szükséges. Kérjük, most adja meg születési évét és lakóhelyének irányítószámát is.

A „MÓDOSÍTÁS” gomb megnyomásával mentette a frissített mezők tartalmát.

Amennyiben nem kívánja megadni születési évét és/vagy irányítószámát, akkor mentés nélkül lépjen ki a profilból, így korábban rögzített adatai változatlanul maradnak. A profiljába természetesen később is beléphet és módosíthatja adatait.

Az ÉRTESÍTÉSEIM menüpontban tekintheti meg majd a Zeneakadémiától kapott leveleit.

A JEGYVÁSÁRLÁSAIM menüpontban tekintheti meg a Zeneakadémia saját rendezésű eseményeire vásárolt jegyeivel kapcsolatos információkat.

A továbbiakban a profiljába a Zeneakadémia honlap jobb felső sarkában található  bábú  ikonra kattintva vagy a ZENEAKADÉMIA EXTRA gomb megnyomásával tud belépni, jelszava megadásával.

 

 

 

Aktuális adatkezelési tájékoztatónkat ITT olvashatja el.