A képzés az Akadémián igen nehéz, időnként igen kemény volt: aki végigcsinálta, igazi zenészként került ki onnan.

Solti György

Zeneakadémia bérletek 2020

Fantázia, Dallam, Összhang

A 2020. tavaszi bérletek közül kiemelkedik a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarának sorozata (A zenekar mesterei 2020) olyan világhírű dirigensek vezényletével, mint Takács-Nagy Gábor, Dennis Russel Davies, Gilbert Varga és Hamar Zsolt. A 75 éves Rolla Jánost egy egész sorozat köszönti (Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara 2020). A legjobb vonósnégyeseket felvonultató sorozatban (Négyszer négyes plusz egy 2020 tavasz), olyan egyedülálló formációk jönnek létre, mint a legendás Borogyin Quartet találkozása Fenyő Lászlóval. Rendkívüli élményt ígér a Kamarazene Nagyteremre 2020 tavaszi kiadásában Gautier Capuçon és Yuja Wang, illetve mások mellett Baráti Kristóf, Várdai István és Szűcs Máté, továbbá Perényi Miklós, Frankl Péter és Keller András fellépése Horti Lillával, a Marton Éva Nemzetközi Énekversenyen díjat nyert szopránjával. A vokális zene mesterei 2020 tavasz bérletben a maguk műfajában a legjobbak közé tartozó együttesek mutatkoznak: például a Wiener Sängerknaben, és a Sir John Eliot Gardiner vezette Monteverdi Choir.

 

 

 

 

 Bérletárak
2020. január 2-től (Ft)
A fekete-fehér színei 202011 60015 600   
Beethoven pluszA sorozaton belül négy különböző koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 10%, öt koncertre szóló jegy esetén 15%, hat vagy több koncertre szóló jegy esetén 20% kedvezményt biztosítunk.  

 


A bérletek a készlet erejéig, de legkésőbb az adott sorozat első koncertjének időpontjáig vásárolhatók meg a Zeneakadémia jegypénztárában (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8., nyitva naponta 10.00–18.00 óra között, illetve előadási napokon a szünet végéig), valamint a zeneakademia.hu/berletek oldalon, ahonnan a koncertek részletes ismertetői is elérhetők.

 

Zeneakadémia Extra szolgáltatásunkra feliratkozott látogatóink az éppen aktuális bérletárból további 5% kedvezményt kapnak. Feliratkozásra a zeneakademia.hu/extra oldalon van lehetőség. 

 

A Zeneakadémia a műsorváltoztatás jogát fenntartja.