Művészi szempontból álljon szemünk előtt, hogy a teljes technikai készség csak eszköz arra, hogy a lélek megszólalhasson...

Dohnányi Ernő főigazgatói székfoglalója

Jegyiroda

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Zeneakadémia őszi programjaira 2021. június 2-tól vásárolhatnak jegyeket online és jegypénztárunkban személyesen. A jegypénztár június 2-án nyit, ezen a napon 10.00-18.00-ig, a továbbiakban az alábbiak szerint lesz nyitva.

A Zeneakadémia jegypénztára 2021. június 2-tól az alábbiak szerint tart nyitva:

hétfő 14-18,

szerda 14-18,

csütörtök 10-14

A jegypénztárban továbbra is egyszerre egy vásárló tartózkodhat, a maszk viselése kötelező, a várakozók között 1,5 méteres távolság betartását kérjük.

A jegyértékesítés az előadásokra 2021. június 2-án 10.00-kor indul a Zeneakadémia honlapján és a Zeneakadémia jegypénztárában. Felhívjuk figyelmüket, hogy jegyvásárláskor az elmaradt előadások után kapott utalványokat is felhasználhatják.

Az előadások látogatása a vonatkozó kormányrendelet értelmében érvényes védettségi igazolványhoz kötött. Munkatársaink csak ennek ellenőrzését követően engedhetik be nézőinket az előadásokra.

A 2019. március 11 – 2020. december 31. vásárolt ajándékkártyák, illetve kapott jegyutalványok érvényességi határideje 2021. december 31. A 2021. január 1. után vásárolt ajándékkártyák és a 2021-ben kiküldendő jegyutalványok (ajándékutalványok) a kiadástól számítva egy évig érvényesek. Az ajándékkártyán (jegyutalványon) szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal vásárolható jegy a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya és az elektronikusan küldött vagy a kinyomtatott, papír alapú jegyutalvány a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható. 

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található.

Jegypénztárunkban a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű eseményeire, valamennyi befogadott rendezvényre, továbbá a Zeneakadémián rendszeresen fellépő zenekarok más helyszíneken rendezett koncertjeire árusítunk jegyet. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk. A Zeneakadémia jegypénztára Budapest Card elfogadóhely.

 

Elérhetőségeink:

zeneakademia[kukac]interticket.hu

kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu

(06-1) 321-0690