Művészi szempontból álljon szemünk előtt, hogy a teljes technikai készség csak eszköz arra, hogy a lélek megszólalhasson...

Dohnányi Ernő főigazgatói székfoglalója

Jegyiroda

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Zeneakadémia őszi programjaira 2021. június 2-tól vásárolhatnak jegyeket online és jegypénztárunkban személyesen. 

A Zeneakadémia jegypénztára 2021. szeptember 1-től az alábbiak szerint tart nyitva: minden nap 14.00 órától – az esti koncert szünetéig. Emellett délelőtti előadások és a meghirdetett épületlátogatások esetén a program kezdése előtt 30 perccel szintén kinyit pénztárunk.

Jegyvásárlóink számára mindannyiunk biztonsága érdekében javasoljuk a maszkviselést az épületen belül, valamint kérjük, lehetőség szerint ügyeljenek a biztonságos távolság megtartására.

A 2019. március 11. – 2020. december 31. vásárolt ajándékkártyák, illetve kapott jegyutalványok érvényességi határideje 2021. december 31. A 2021. január 1. után vásárolt ajándékkártyák és a 2021-ben kiküldendő jegyutalványok (ajándékutalványok) a kiadástól számítva egy évig érvényesek. Az ajándékkártyán (jegyutalványon) szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal vásárolható jegy a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya és az elektronikusan küldött vagy a kinyomtatott, papír alapú jegyutalvány a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható. 

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található.

Jegypénztárunkban a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű eseményeire, valamennyi befogadott rendezvényre, továbbá a Zeneakadémián rendszeresen fellépő zenekarok más helyszíneken rendezett koncertjeire árusítunk jegyet. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk. A Zeneakadémia jegypénztára Budapest Card elfogadóhely.

 

Elérhetőségeink:

zeneakademia[kukac]interticket.hu

kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu

(06-1) 321-0690