Kodály módszere zseniális. … Minden jó zenélés az énekhangnál kezdődik.

Solti György

1%

2019. április 25.

Ha szeretné támogatni a Zeneakadémiát céljai megvalósításában, kiemelkedő diákjait a művészpályára való felkészülésben, minél több koncert megrendezését, ahol a tehetségek megmutathatják magukat, kérjük rendelkezzen személyi jövedelemadójának 1%-val a Zeneakadémiát támogató alapítványok és egyesület egyikének javára!

 

Támogatási lehetőségek:

Zeneakadémia Alapítvány 1996 óta segíti a Zeneakadémia munkáját. A hallgatók támogatásán túl célja a Zeneakadémia hagyományainak ápolása, emlékeinek megőrzése. Tevékenységük részletesebb leírása, a kuratórium tagjainak névsora itt található.

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk  1 %-ával a Zeneakadémia Alapítvány tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18156515-2-42 adószámot írják.

A Zeneakadémia büszke arra, hogy felügyelete alá tartozik a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont. A múzeumi tevékenységet, Liszt emlékének ápolását, nemzetközi színvonalú kutatómunkájukat, a Liszt évhez kötődő események megrendezését, kiadványok létrehozását támogatja saját alapítványuk, a Liszt Múzeum Alapítvány, melynek adószáma: 18060786-1-42

Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület elsődleges célja a kiemelkedően tehetséges, rászoruló hallgatóink támogatása, ösztöndíjak odaítélése, nemzetközi versenyeken történő bemutatkozások elősegítése, szakmai projektekhez támogatók szerzése. 

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1 %-ával a Baráti Kör tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18160219-2-42 adószámot írják.

 

Köszönjük, hogy döntésével Ön is hozzájárul a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem kultúraközvetítő és tehetséggondozó tevékenységéhez!