Liszt szerepe a zongorajátszásban ugyanaz, mint Euklideszé a geometriában.

Alan Walker

Jegyinformációk

A Zeneakadémia koncertjeire honlapunkon keresztül online vagy jegypénztárunkban személyesen tud jegyet váltani.

Az online vásárlásról itt talál bővebb információt.

 

Jegypénztár

Ha személyesen kíván jegyet váltani, látogasson el a Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztárába, amely a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található.

Jegypénztárunk a Zeneakadémia épületében minden nap 14–18 óra között, előadásnapokon a koncert első szünetének végéig tart nyitva. Délelőtti előadások napján a pénztár a meghirdetett kezdési időpont előtt fél órával nyit ki.

Felhívjuk figyelmüket, hogy május 1-én zárva tart a jegypénztár.

A jegypénztárban a Zeneakadémián megrendezésre kerülő összes koncertre váltható jegy, függetlenül attól, hogy ki a koncert rendezője.  Ugyancsak megvásárolhatja jegyét itt más helyszíneken rendezett koncertekre is, ezekről a helyszínen adnak kollégáink tájékoztatást.

Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk, de a jegypénztárban lebonyolított vásárlás során az OTP SZÉP kártyás szolgáltatás sajnos nem vehető igénybe. Ha számlát kér vásárlásáról, kérjük, azt a vásárlást megelőzően jelezze kollégáinknak.

A jegypénztár elérhetőségei:

zeneakademia[kukac]interticket.hu; +36 1 321 06 90 (kollégáinknak nem áll módjukban visszahívást kezdeményezni)

A Zeneakadémia közönségkapcsolati irodája:

kozonsegkapcsolat[kukac]zeneakademia.hu

 

Zeneakadémia Ajándékkártya

2023. december 1-től újra vásárolható Zeneakadémia Ajándékkártya, mind a jegypénztárban, mind a Zeneakadémia honlapján. A megvásárolt ajándékkártyák a vásárlástól számított egy évig érvényesek. A Zeneakadémia Ajándékkártyájával a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal váltható jegy a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű programjaira.

 

 

A Zeneakadémia Koncertközpont által rendezett hangversenyekre szóló kedvezmények

A Zeneakadémia Koncertközpont különböző kedvezményeket kínál látogatóinak az általa rendezett koncertekre.  Honlapunkon és kiadványainkban a cím mellett található líra szimbólummal jelöljük ezeket a koncerteket. Saját rendezésű programjaink listáját itt találja.

Líra jel nélküli koncerteknél a szervező a Zeneakadémia adott termét bérlő zenekar vagy előadóművész.  Jegyinformáció és tájékoztatás a szolgáltatásokról külső szervezőktől érhető el. Kérjük, ilyen esetekben mindig az adott koncert szervezőjének honlapján szíveskedjenek tájékozódni.

 

  1. Diákjegy: 

    Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok 500 Ft-os áron válthatnak belépőt az összes koncertre, függetlenül attól, hogy annak ki a rendezője. A diákjegyek a Nagyterem II. emeleti karzatára, ill. a Solti terem kijelölt helyeire érvényesek. A Zeneakadémia Koncertközpont saját koncertjein a látogatottságtól függően más helyekre is kiad diákjegyet.

  2. Sorozatkedvezmény a Zeneakadémia saját szervezésű koncertjeire: 

    10% -két különböző koncertre szóló jegy egyidejű vásárlása esetén 

    15% - három különböző koncertre szóló jegy egyidejű vásárlása esetén 

    20% - négy vagy több különböző koncertre szóló jegy egyidejű vásárlása esetén 

  3. Zeneakadémia Extra

    A Zeneakadémia Extra a Zeneakadémia Koncertközpont hűségprogramja. Az erre feliratkozók rendszeres tájékoztatást kapnak hírlevélben programjainkról, tervünk szerint később személyre szabott ajánlatokkal is megkeressük látogatóinkat. A Zeneakadémia Extra programra feliratkozók 5% kedvezményt kapnak minden vásárlásukkor, és a sorozatkedvezményt is igénybe vehetik.

  4. Fogyatékossággal élők kedvezménye

    A Nagyteremben két hely áll rendelkezésre a kerekesszékkel és/vagy segítőkutyával érkezők számára. A Zeneakadémia saját szervezésű koncertjeire érvényes kedvezmény mértéke az adott koncertre szóló jegy árának 90%-a fogyatékossággal élők számára, 60% kísérőjük számára.

  5. Csoportkísérő kedvezménye

    Diákcsoport látogatásakor a csoportot kísérő tanár vagy szülő térítésmentes jegyet igényelhet a Zeneakadémia saját szervezésű koncertjeire. A csoport legalább 10 fő együttes látogatását jelenti. 20 fős csoport létszám fölött 2 db kísérőjegy váltható.