Kodály módszere zseniális. … Minden jó zenélés az énekhangnál kezdődik.

Solti György

Élőben közvetítjük az Óbudai Danubia Zenekar március 13-i koncertjét

2020. március 12.

Örömmel értesítjük kedves közönségünket, hogy a Zeneakadémia online felületein élőben közvetítjük az Óbudai Danubia Zenekar március 13-i, Kurtág/Haydn/Dvořák című koncertjét Perényi Miklós és Balogh Ádám közreműködésével, mivel zárt ajtók mögött ugyan, de az együttes megtartja hangversenyét a Nagyteremben. Honlapunkon ide kattintva tekinthetik meg a közvetítést, Facebook-oldalunk pedig itt érhető el.

A jegy.hu jegyirodati hálózatában vagy bármely más online jegyvásárlói felületen vásárolt jegyek tulajdonosainak az Interticket Kft. (online szolgáltató) visszatéríti a jegyek árát, melynek módjáról pontos tájékoztatást ad az elkövetkezendő napokban. Kérjük várják türelemmel az értesítést!

Aki a visszaváltás helyett más koncertre szeretné érvényesíteni jegyét, küldjön e-mailt 2020. március 13-a éjfélig a toth[kukac]odz.hu e-mail címre. A koncertek listáját ide kattintva lehet megtekinteni.

A Zeneakadémia jegypénztárában vagy közvetlenül az Óbudai Danubia Zenekar szervezésén keresztül vásárolt jegy esetén kérjük lépjenek kapcsolatba a zenekar közönségkapcsolati munkatársával, Tóth Máriával a toth[kukac]odz.hu címen vagy a +36-70-455-6814-es közönségkapcsolati telefonszámon.

 

Kövessék ezt a különleges műsort otthonuk kényelméből!