Engedtessék meg nekem, hogy a magyar nyelvben való sajnálatos tudatlanságom ellenére születésemtől a sírig szívemben és érzéseimben magyar maradjak, és ennek megfelelően odaadóan elő kívánjam mozdítani a magyar zenekultúra ügyét.

Liszt Augusz Antalnak

Ösztöndíj-pályázatot hirdet a Bank of China

2015. január 8.

A Zeneakadémia tíz hallgatója számára adományozható, a 2014/15-ös tanévre szóló ösztöndíj mértéke fejenként 500 000 Ft, a jelentkezési határidő 2015. január 19.

A Bank of China Hungary Zrt., a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem a kiemelkedően tehetséges magyar és külföldi hallgatók részére tanulmányi előmenetelük elősegítése céljából közös ösztöndíj pályázatot hirdet. Az ösztöndíjra bármely hallgató pályázhat, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem előadó-művészeti szakok valamelyikén BA, MA, TMA vagy osztatlan képzésben vesz részt. A 2014/15-ös tanévre szóló, fejenként 500 000 Ft.mértékű ösztöndíj a következő célokra fordítható: tandíj, megélhetési költség, hangszer- vagy hangszertokvásárlás, illetve bármilyen olyan költség, amely az egyetemi tanulmányokkal összefüggésben felmerülhet. A pályázathoz angol nyelvű pályázati adatlapot kell benyújtani, legkésőbb 2015. január 19. 12.00 óráig.

A pályázati adatlap és a részletes kiírás a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oktatási honlapján,
ide kattintva található meg.