A technika a lélekből szülessen meg, ne a mechanikából.

Liszt Lina Ramannak

A Zeneakadémia saját szervezésű szeptemberi koncertjeivel kapcsolatos változások

2020. szeptember 10.

A Zeneakadémia kiemelten fontosnak tartja a látogatók biztonságát, ezért számos biztonsági intézkedést léptettünk életbe, amelyekről ITT olvashatnak bővebben.

Célunk, hogy a Zeneakadémia épületében a látogatók egyidejű jelenlétét térben és időben is mérsékeljük. Ennek érdekében a következő változások lesznek szeptemberi koncertjeinken:

  • Szeptember 18-án a Rolla János és a ZAK Kamarazenekara című koncert délelőtt 11-kor és 19:30-kor hangzik el, azonos műsorral. Mindkét koncertre a korábban megváltott jegyek érvényesek, a megosztás csak a nézőtér zsúfoltságának enyhítését szolgálja.

  • Szeptember 19-én Kelemen Barnabás szólóestje 17:00 és 19:30-kor hangzik el azonos műsorral. Mindkét koncertre a korábban megváltott jegyek érvényesek, a megosztás csak a nézőtér zsúfoltságának enyhítését szolgálja.

  • A szeptember 19-én (szombat) 10:00 órára, és a szeptember 26-án (szombat) 10:00 órára meghirdetett Zenés beavató foglalkozások elmaradnak, mert nem tudjuk garantálni a foglalkozások teljes biztonságot adó lebonyolítását. Az online vásárolt jegyek árát automatikusan visszatérítjük, a jegypénztárban vásárolt jegyek árát a jegypénztárban lehet visszaigényelni.

  • Szeptember 22-én 19:00 órakor Pusker Júlia, Devich Gergely és Szabó Marcell Grieg-estjét a Solti teremben egy részben, szünet nélkül tartjuk. A beutazási szabályok változása miatt Christoph Heesch helyett Devich Gergely működik közre, a módosított programot honlapunkon tekinthetik meg.

  • Szeptember 23-án 19:00 órakor Ránki Fülöp zongoraestje a Solti teremben egy részben, szünet nélkül hallható, a módosított programot honlapunkon tekinthetik meg.

  • Szeptember 30-án 19:00 órakor a Bartók összes hegedűs kamaraműve/1 című koncertet a Solti teremben az eredeti műsorral, de szünet nélkül játsszuk.

  • Szeptemberben elmaradnak az egyes koncertek után tervezett Kóda pódiumbeszélgetések is.

 

Kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat, mert a felszabaduló helyek függvényében esetleg újra megnyílik a jegyvásárlás lehetősége a szeptemberi koncertekre.

Októberi programjainkkal kapcsolatban később adunk tájékoztatást. Megértésüket előre is köszönjük!

Zeneakadémia Közönségkapcsolat